HTML

Ivilááány:) gondolatai..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.01.16. 08:22 Ivilány

Álmok

 

Fúú de jóót álmodtam ma este:P:) Sok ember nem tudja,de az álmaink utalhatnak néha előző életeinknek egy momentumára,van amikor vágyainkat fejezi ki,és van amikor félelmeinket,vagy a mindennapokat.S vannak olyan álmok is amikbe az ember"megálmondja,, a jövőjét. Ezek a legérdekesebbek szerintem..

Vajon miért lehet ez.Sokat gondolkodtam rajta,mert nekem is volt már több ilyen,és nem is annyira értetlenül álltam a dolog előtt,hanem inkább természetességgel.Állítólag még a régi Atlantiszi időkbe minden embernek voltak" különleges,, képességeik.Akkor ezek nem voltak különlegesek,hanem teljesen természetesek,pl jövőbelátás,akarattal tárgymozdítás/levitáció/ telepátia,gondolatolvasás,meg hasonlók.Csak mivel az ember ezeket a képességeit elkezdte rossz dolgokra használni,a karma megtorolni látta ezt,úgy hogy a következő életeikben az embereknek már nem engedte,hogy ennyire fejlettek legyenek.Fokozatosan tünedeztek el az emberekből ezek az akor természetes tulajdonságok.Néhány emberben azért maradt meg némi képesség.De tudni kell azt hogy,mindenkiben megvannak a tehetség magjai csak nem tudjuk őket felfedezni és még nehezebben tudjuk őket kinyilatkoztatni.

Az én álmaim,nagyon valószerűnek tűntek,és mikor elmeséltem a barátnőimnek,akkor olyan magától értetődőnek éreztem.Általában egy új emberrel való találkozás előtt álmodtam meg,minden vele kapcsolatos részletet,csak az arcot nem láttam konkrétan.Vajon ez miért lehet? Hogy álmodhat meg egy emberi agy egy még nem bekövetkező eseményt? Az idő,az relatív dolog.Azért relatív,mert mi magunk teremtettük.Igazából nem is létezik.Aki a valóságos időben akar gondolkodni,annak több dimenzióban kell gondolkodnia.A múlt,jelen,és jövő,ezek csak megnevezések.Mi adtunk nevet,mi osztottuk meg őket.Igazából az idő,mindig egy és örök marad.Egy kör,ami soha véget nem ér.Eszerint nem létezik az időnek iránya,s eszerint láthat be pár ember a jövőbe.Az idő nem egy lineárisan mozgó valami.Az idő szabadon folyó,és teljesen természetes ha valaki érzékelni tudja akár egy még el nem következő eseményt.

A karma szerint sok emberrel,akik közel állnak hozzánk majdhogynem az összessel,előző életeinkben együtt eltünk,vagy legalábbis valamilyen módon kapcsolatban voltunk egymással.Ezt onnan érezhetjük,ha furcsa módon olyan érzésünk támadt már a legelső alkalommal,mintha már ezer éve ismertü volna.Ha rossz volt a kapcsolatunk előző életünkbe az illetővel,akkor gyakran megmagyarázhatatlan ellenszenvet érezhetünk iránta.Minél nagyobb gubanc volt köztünk,annál jobban vonz minket valami,azért,hogy a régi nézeteltéréseinket helyre tudjuk hozni.Nem nem fogunk egymásra emlékezni,de érezni fogjuk hogy ennek így kell történnie.Akik viszont előző életükben is szép kapcsolatban éltek egymással,ebben is valószínűleg jól fognak kijönni egymással.

Este ha álmodunk,azt nem nevezhetjük túl pihentető alvásnak a szakkönyvek szerint,mert még akkor is dolgozik az agy valamilyen szinten.Ugyanakkor amikor az ember álmodik,akkor átkerül a testéből a lelke az asztrális síkra.Tehát kilép egy álmodásnyi időre a lelke egy olyan síkra,ami nem valóság,mégis teljesen valóságos dolgokkal lehet találkozni.Ez már az elmének egy emelkedett formája.Mikor pedig befejeztük az álmodást akkor visszaesünk a saját testünkbe,és felébredünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szerelem-avagy-gyotrelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2881168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása